Om mig

Jag heter Pia Jergelius och är ett diplomerat clearvoyant och medialt medium som vänder sig till dig i Lerum, Borås, Partille & Kungälv med omnejd.

Att gå på en sittning och få träffa nära och kära från andra sidan är en fantastisk upplevelse som alla borde få uppleva. Glädjen att få svar eller bekräftelse är fantastiskt samt trösterikt.

Mitt möte med ett medium för första gången var efter att min älskade far gick bort hastigt. Min syster och jag gick dit med inställningen att vi hoppas pappa visar sig men hade inga stora förhoppningar. Det dröjde inte många sekunder innan pappa fanns i rummet och mediumet beskrev honom klockrent. De frågor vi hade fick vi svar på och tröst att han mådde bra.

När sittningen var över påpekade mediumet att jag var medial och skulle kunna göra hennes jobb. Från den dagen har jag gått på ett antal olika kurser runt om i Sverige.

  • Jag har gått hos Liz Emanuelsson på Andlig Balans i Göteborg. Där har jag gått tre kurser som belönades med diplom.
  • En kurs var hos Lena Ranehag från tv programmet De okända
  • Slutligen har jag under ett halvår varit på Mediumskolan i Borås där även diplom nr två kommer ifrån.

Vad kan man förvänta sig av en sittning? Vi sitter mittemot varandra och jag förklarar vem som har kommit till dig från andra sidan. Jag får in känslor, dofter, bilder av anden som gör att du kan bekräfta att du vet vem jag har hos mig. Det kan komma flera andar på besök som jag kommer presentera för dig. Man kan ställa frågor och få svar på saker som inte hann säga till den bortgångne. Jag kommer även att läsa av dig. Vad för känslor du bär på, oro eller glädje. Om det är något vägskäl du fastnat vid men inte vet vad du skall göra med ditt liv kan jag med Tarotkort och min egen intuition hjälpa dig.

Allt sker i glädjens och kärlekens tecken.

Om det är så att du har andlig aktivitet i ert hus och spökena ställer till massa ofog så finns jag för er och jag erbjuder mina tjänster i bl.a. Lerum, Borås, Partille & Kungälv med omnejd. Ert hus är erat och då skall inte massa energier förstöra för er. Jag gör husrensningar och återställer balansen så ni kan få lugn och ro. Vid en rensning går jag först runt överallt och känner av, lokaliserar andarna och hjälper de över till andra sidan. Kommer även ta bort energiminnen som blir av att spökena har härjat där en tid eller utav personerna som bor/bott där.